Goomorgon kära tomtenissar.

Idag är det första advent och.. nu ringer min mobils alarm och säger att jag ska gymma. Just det... Jo men idag ska jag gymma med Bea, det va hon som ringde och fråga, vi får väl hoppas att detta sparkar igång mig lite att själv ta upp gymmandet igen, tveksamt.

Ute ligger snön som ett vackert täcke över Göteborg och det är flera minusgrader på temratursmätaren. Härligt!
Senare i eftermiddag ska vi hem till mormor och morfar där resten av släkten väntar för adventsfika. Så himla mysigt. Äntligen är hösten över.

Som ni kanske ser ha jag även uppdaterat bloggdesignen lite. Istället för ett höstigt träd och moln, blev det nu en julig gran, snö och en mysig gatulykta. Och sedan så har det börjat snöa även här på bloggen.
Hoppas ni tycker om den, det gör nämligen jag. Det är bara bakgrunden som jag är lite trött på. Men den får vara så nu ett tag!

Ha en bra första advent!

Snö föll från molnens täta sammansättning, och det var gott.

Trots att jag helst hade velat ligga på en vit strand med palmer lutandes ovanför mig, så måste jag helt enkelt vänja mig vid tanken om att vintern ännu bara har börjat. Trots att jag ogillar höst och vinter, så är jag väldigt tacksam att det snöat iallafall. Hellre vackert snöland, än sörjigt plaskväder. Ljusare, mysigare och tystare.

På söndag är det första advent! Kan ni förstå? Vart tog all tid vägen? Vart tog 2010 vägen? Vad har jag uppnått detta år? Jisses... jag som hade en så lång lista av mål förra nyår om vad jag skulle uppnå. Jag tror inte jag har uppnått ett enda. Men just det, ännu är det två månader kvar. Typ. Jag kan nog få gjort ett och annat på det!

Jag kan ju alltid börja med att göra läxan..

God morgon på er! Jag hoppas ni ligger och sover, typ har studiedag eller något sånt. Och om ni inte har det hoppas jag att ni är vakna så ni inte kommer för sent till skolan eller jobbet.

Så ni kan ju lista ut att jag inte har studiedag, som så många andra verkar ha just nu. Men jag ä´inte bitter, som tony richardsson tydligen säger. För ikväll ska jag på bio med min kompis Bea. Vi ska kolla på den nya Harry Potter filmen! wiho! Ska bli riktigt spännande. Men lite sorgligt ochså! Snart är det ju slut! Ingen mer Harry Potter film, vad ska man då se fram emot? Fast det kommer ju som tur är en till, en sista.

För övrigt börjar min rygg bryta ihop känns det som. Jag har suttit så mycket och på väldigt konstiga sätt, haha, så nu känns det himla konstigt i ryggen hur och var jag än sitter. MÅSTE börja träna. Ska försöka ta upp gymmet igen, men framför allt - få upp konditionen! Kommer ihåg när jag hade jättelåg vilopuls och tränade friidrott fyra fem dagar i veckan... saknar.

Jepp, jag har bestämt mig, idag ska jag ta cykeln till gymmet, gymma, cykla hem och därefter jogga! Låter jobbigt, för mig, men jag har kommit fram till att jag orkar mer än vad jag tror.

Nu ska jag gör mig iordning med den här goa låten i öronen: