Pokerkvällen var jättemysig och rolig i lördags. Fast annat kan det ju inte bli med bra kompisar!
Vi träffades vid pizzaresturangen och köpte tre pizzor att dela på hemma. Kortlekar, marker,godis, läsk och pizza stod framme över hela bordet och bra musik spelades ur radion. En halvtimme innan earth hour, släckte vi alla lampor och tände ljus. Tillslut tröttnade vi och flyttade över till vardagrummet för att kolla på slutet av millenium. Efter det blev det gitarrspelande, skratt och springande utomhus i pyjamas byxor... en helt normal kväll helt enkelt X )
På torsdag ska vi träffas igen, då ska jag ta fler bilder att visa här på bloggen.


Hallå alla fina!
Idag är det earth hour så därför ska några kompisar komma hit ikväll för att spela poker i mörkret. Men först blir det pizza på handlarn´. Ska bli superkul!
Innan ska jag hinna jogga, duscha, städa och kanske åka till IKEA. Två saker har jag redan klarat av. Har varit ute och sprungit 40 min och jag har aldrig blivit så trött efterråt som idag! Det regnade hela tiden och det var lite disigt, men det var faktiskt skönare så än om det skulle varit sol.
Just nu tittar jag på "vänner" och snart blir det städning som gäller, big time!

Spännet på bilden har jag fått av finaste Bella<3

Vilken sommarkänsla jag har just nu! Fönstret står på vid gavel, Regina Spektor sjunger fina låtar på spotify och jag ska precis påbörja städning av rummet. Jag fortsätter envisas med att få energikickar på kvällarna. Solen har ännu inte gått ner utan det är fortfarande hyfsat ljust ute fortfarande. Så skönt, så skönt.

Pågrund av den hemskt dåliga uppdateringen tänkte jag skriva ännu ett inlägg idag. Om vad, det vet jag inte ännu. Vi får väl se vart det landar.

Ikväll klockan åtta kommer äntligen ett nytt avsnitt av Vampire Diaries. Älska, säger jag bara. Då jag verkligen tyckte om twilight-böckern och blev enormt besviken av filmerna så är jag överlycklig över den här serien.
Hjälp, jag brukar annars hata att lyssna till dessa människor som blir helt till sig av olika tv-program. För jag har själv aldrig varit sån och har heller inte förstått hur man kan bli så inne i ett program. Jag kan inte säga att jag blivit en sån person nu men… hur kan man inte påverkas av all den här vampyrhysterin?

På tal om något som inte har något med vampyrer att göra.
I sex veckor nu har jag väntat på de förbaskade papprena som tillåter mig att börja övningsköra, men tror ni att jag har fått dom? Nejdå!  Jag blir galen snart. De sa till oss på informationen att det högst tar 10 dagar om vi gör det vi ska, alltså betala. Vi betalade i förväg! Och nu, sex veckor senare, inga papper. Mycket dåligt.
Men tids nog kommer de ju:) och då ska jag kvadda bilar! mohahaha!

Ne, nu har jag inget mer att skriva om. Hoppas alla haft en bra torsdag!