Nu är vi hemma igen! Och jag har ett helt lass med kläder med mig hem! Kan man annat än älska Ullared? Tror inte det va?
Åtta klädesplagg följde med hem till garderoben. Det fanns hur himla mycket som helst. Nu har de ju byggt om och byggt ut kläddelen så det fanns ännu mer än vanligt. Det gillar vi!

För övrig lyssnar jag på Håkan Hellström, redigerar bilder samt testar kläder om vart annat. Senare ikväll kommer alla bilderna från midsommar och dagarna på landet upp! Sammanlagt 300 bilder! Men såklart hamnar inte alla här, bara favoriterna: )

Nästa vecka är jag ensam hemma. Bror kommer va här på måndag, imon, men sedan på tisdag åker han på peace and love festivalen, den jäkla lyckosten. Och jag får inte följa med för föräldrarna.... lite surt, men jag får väl se bilder när han kommer hem... jippi..

För övrigt har min ipod pajat!! Och inte är det mitt fel..! ne-e då. För jag kan ju inte hjälpa att min ipod, som heter Göran btw, hoppar ur min väska, sprintar ner för trappan och lägger sig ute på verandan och sedan råkade låsa sig ute så han inte kom in när det började regna. Inte mitt fel alls...! Dagens teknik alltså...

Glad sén midsommar gott folk!

Hoppas ni har haft en lika härlig midsommar som jag haft.
Större delen av den närmsta släkten samlades allihop på landet. Massa god mat, prat och gitarrspelande gjorde dagen toppen!

Jag kom nyss hem från landet och känner inte riktigt för att lägga upp alla bilder just nu... Den som väntar på nåt gott....Godaste tårtan i världen! Den tårtan som står bakom då alltså. Nu tycker jag alla ska kommentera min fina dekorering.


JUST nu dricker jag cola, äter popcorn och ska precis påbörja  en film! Imorgon blir det ullared med familjen.


Bajsbajs!

                                                       Tjofräs alla jordgöbbar!


Heela dagen idag har det legat ett tjockt och tråkigt molntäcke över Göteborg, så landet-resan har skjutits upp ett par gånger. Men nu hör vi att det tydligen varit strålande solsken hela dagen på landet. Så vi har bestämt  oss för att åka om nån timma. Men nu när jag tittar ut har det helt spruckit upp och himlen är blå. Om det nu är så att det blir mulet på landet istället  så blir jag himla sur..!

Så jag kommer inte vara hemma på några dagar.

I förrgår va jag med Bea på bio! Det va så länge sedan, så vi slog till med Terror på Elm street- skräckfilm- som höll på ända till midnatt. Den va skitläskig! Men väldigt bra. Fast det blev allt lite svårt att sova när man kom hem...

Igår kladdade jag lite med blyertspennan och det blev ännu en hatter;
Ganska nyss kom jag hem från att ha varit på resturang med bror å mor. Idag slutade nämligen min bror skolan, andra året på Gymnasiet. De som går på den skolan har det längsta skolåret i hela Sverige. De börjar tidigast, slutar senast och har bara tre lov på hela året. Jag förstår inte hur han orkar, men stolt är jag!

Nu får ni ha en bra midsommar!