Hej gott folk!

Idag är det lördag, och om en timma är det söndag. Och sen är det måndag, och därefter är det tisdag och efter det kommer onsdag. Varför säger jag detta? Trodde jag att ni inte visste det? Jo, men jag vill bara skriva på ett eller annat sätt att jag är ledig dessa dagar. Wiho!

Yes, det blev en långledighet den här gången. Det firas just nu med vindruvor, bildredigering och kramar till familj.

Nu till rubriken. Nålsögat, vad är det, kanske ni tänker? Jo men det är det stället jag har badat på de badvänliga dagarna på Mars.

Hursomhelst, det fräcka är inte själva badplatsen, utan vägen dit. Två berg som råkat delat på sig har lämnat en halvmeters bred glipa som man tvunget måste gå igenomför att komma fram.


COOLT VA?!


Imorgon ska jag och Fanny ha en hel dag med bara foto! Ska bli skitkul!

Bajsbajs.

Lyssna på denna wooonderbara låt mina vänner, Den spelas just nu non stop i mitt lilla hotellrum. Jag önskar att jag kunde säga att jag dansar hejdlöst runt i rummet med tshirt och trosor på mig. Men det gör jag inte.Här på marstrand är det vääldigt regnigt, vääldigt fuktigt, väääldigt blåsigt. Placeringen av detta hotell innebär att då en storm inträffar på denna ö är det vi som märker det först, kan man säga. Jag är lite surprised here att övre våningen står kvar.
Men räds icke, jag har bunkrat upp med nötter, popcorn och ramlösa, jag ska nog överleva.

Nu ska jag lyssnar på musik, äta nötter och... aa... det ska jag göra iallafall.

Hej mina fina.

Jag tror att varm choklad är en viktig ingridiens i att vara lycklig. Men blir liksom alltid glad men samtidigt lugn. Kanske beror det på sockerkicken, hettan och inbillning att man alltid kommer att bli lugn av varm choklad. Hur som helst är det den ultimata drycken! Den har gjort mig sällskap under dessa dagar här på marstrand och sitter troget bredvid mig nu, alltid vid min sida för att ge både värme och glädje...

Idag fick jag en rumskompis. Linn, 20 år och till och med kortare än mig. Hon är supertrevlig, kommer från Örebro och smittar mig med sin dialekt. Jag är väldigt lättpåvärkad då det gäller dialekter.. haha.
Hursomhelst är det skönt att dela övernattningen med någon. Jag vet inte hur hon tycker det är. Att dela rum med någon som är fyra år yngre... Men jag är hyffsat bra på att lätta upp stämningar, tror jag. Bara hon inte är lättväkt, då jag både pratar, hummar, sjunger, ropar, viskar, promenerar och argumenterar i sömnen. Jag kan garantera en rolig natt med mig gott folk, vilken dag som helst.. oj vad fel det blev, jag menar då det gäller att lyssna, då alla andra i staden har somnat.

Nu lyssnar jag på franska filmer, kollar på fina fotografier, bl a. denna som jag fastnade för:

Källa 

Godnatt!