Här är två av bilderna som Fanny tog av mig. Typ första gången jag inte gör någon ful min^^. 
Bilderna tagna från Fannys blogg<a href="
http://www.bloglovin.com/blog/1123426/emmas-palett?claim=yehgfc25tmy">Följ min blogg med bloglovin</a>


Slaskigt, kallt och blåsigt var det igår då vi hade fotodag. Inte så smart av mig att ta mina uggs. Det plaska som bara den om mig när jag gick. Och när vädret är dåligt, ja, då kan det bli lite svårt att hålla sig på den positiva sidan. Men resultatet blev bra iallafall. Och för en gångs skull satt jag modell! Jag hatar egentligen att vara med på bild och det slutar alltid med att jag gör någon ful min med hela ansiktet. Men när det är en duktig fotograf som Fanny, då blir det skitbra! Ska se om jag kan få en av bilderna så jag kan visa. Annars kan ni se dom hos Fanny.

Idag vill jag allt annat än plugga. Men jag har kemiprov och SOprov nästa vecka. Så idag blir det till att plugga.. Zz.

Tjosan alla fina.

Igår hade jag, som jag nämnde i förrgår, inträdesprov på Cybergymnasiet. Det gick skitbra! Trots att jag darrade lite i början av all nervositet, men det gick över efter en stund. Det blev inte det bästa jag målat, men tillräckligt bra! Äntligen är det över iallafall.

Idag blir det fotodag med Fanny och Natalie. Vi ska försöka få några fina sista porträttbilder innan alla snö försvinner.

"Bild som inte har något med detta inlägg att göra"

På tal om nåt helt annat; Jag har helt förälskat mig i 70 procentig kakao-choklad. Så himla gott! Och smart är det ochså för det är bara gott i små mängder och knaprandes på i evigheter så man kan inte äta för mycket. Sen så har man ju hört att en liten bit mörk choklad varje dag är nyttigt. Och ja, jag är fast besluten att tro på detta påstående. 

Ni kanske har lagt märke till den nya designen? Är jättenöjd! En sak som jag är missnöjd med dock är den dåliga upplösningen--att det blir brusigt där detaljerna är små. Som texten längst upp. Det är ju knappt man ser vad det står! Tråkigt.