Hej mina fina kastanjer!

Idag är det tisdag, datumet är den trettioförsta augusti och idag är jag blå, läder och blommig.

Jag kommer inte riktigt ihåg om jag nämnde att jag köpt ett allt-i-ett kort på friskis och svettis? Hursomhelst, så har jag det och idag hade jag min introduktionsdag med mammas kompis Lola, som jobbar där som instruktör. Jag hade nämligen tänkt börja gymma!

Efter att ha gått igenom de flesta redskapen etc som finns där och efter att ha nämnt lite mål med hela träningen, så har jag nu fått ett program att följa. Ett program på en timma och trettio minuter. Nu ska jag försöka träna gym två-tre gånger i veckan och sedan en dag gympa/pilates/yoga... känns grymt!


hihi..:D

hihIHIHI..!

iiiiiiiihihihihihihihihi:D:D:D

wohoo!

YEEY:D

Jajjemen! Mina fina rinar har kommit! Im in love! Oh så söta askarna va. Och säljaren hade även lagt i ännu en liten present:

En liten söt nessesär. En väldigt lyckad affär helt enkelt.

Annars då? Nja, inget speciellt. Jag är väldigt förkyld bara. Öronen är svullna så jag hör väldigt dovt och näsan rinner nonstop. Men annars är det bra!

Nu ska jag spela piano! Har flyttat upp keyboardet till mitt rum, så nu blir det till att lära sig nya låtar!

Heddåå!
Jag sitter här i mitt rum och har precis satt upp ramarna, helt tomma. Jag har inte kommit på något att sätta in, men ville ändå hänga upp dom. Det blev bra! Och på något sätt känns det som om det blev högre i tak.

Hur som helst. Trots att jag känner att jag börjar bli förkyld(!) tänkte jag nu sätta på mig lite smink, kläder, skor och jacka och åka till torget. I need shoes.

So long!