Sitter och ritar på denna teckning från skolan. Börjar tro att den aldrig kommer att bli klar.... Zz

Idag var jag hos frisören för att färga om håret. Utväxten var väl en sisådär tre cm, så det var dags helt enkelt. Jag satt och velade ifall jag bara skulle göra fler ljusa slingor eller färga håret lite rödare. Jag gick på rödare, och efter lite tips från frisören så blev det mörkare brunt med lite röda nyanser och ljusare slingor. Blev jättenöjd fast nu i efterhand hade jag nog lika gärna kunnat skippat slingorna. Men nu får det va såhär ett tag.
Jag har massvis med saker som jag lovat att lägga upp som bara ligger och väntar.
Hårfärgen ska jag ju såklart visa, men även tunikan, nya skoltröjan, motljusskyddet som kom idag och sedan bilder från grillningen.
Så detta har ni att vänta!



Hej alla fina.

Har varit, och kommer att vara dålig uppdatering nu ett tag. Har det lagom stressigt i skolan, bloggen hinns inte med, minst sagt har jag tid att sitta och rita teckningar. Just so you know.

Idag åkte jag och Fanny in till stan för att gå på designmarknaden a la London. Tyvärr var det så fullt med folk att man inte ens kunde uppskatta kreativiteten som flödade i utställningssalarna. Men det var kul att göra något annat.

Imorgon har några styckna från skolan bestämt grillningsträff vid havet. Kameran följer med så förhoppningsvis dyker bilder upp här på bloggen, mais je ne peux pas promettre.


Kollade nyss på Amelie från montmartre, kan man annat än älska den?

Tjosan!

Den här helgen har det hänt massa trevliga saker. Och istället för att göra flera inlägg så tänkte jag klämma ihop allt till ett enda inlägg.

I lördags var jag ju som sagt i stan med Fanny. Jag hittade inte mycket sommarkläder Men jag hittade faktiskt en väldigt fin tunika på Kappahl, ska visa en bild på den imorgon, älskar den! Mer hittade jag tyvärr inte, får väl åka  till Ullared snart igen^^

Såhär god mat åt vi. För 69 kronor på slimfood<3

Idag träffade jag fina Maja som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Vi bakade hur som helst kladdkaka. Men på något vis satte jag ugnen på 250 grader istället för 150 grader, som den egentligen skulle stå på. Så när vi sitter där framför teven känner jag plötsligt hur det sticker i näsan av rök. Så vi springer ner och hela köket är disigt av rök. Det blev till att snabbt öppna alla fönster och dörrar, öppna ugnen och ta ut den rökskadade kakan. Men som tur var blev den god ändå.

Efter detta bar det av till farmor där vi åt smörgåstårta, kaka och drack kaffe och för övrigt prata om livet, som det brukar gå till hos farföräldrarna helt enkelt. (ingen nyttig dag idag)

SEDAN så åkte vi iväg till Åby parkeringplats, för nu jävlar  skulle vi övningsköra! Japp, äntligen har jag övningskört för första gången. Och det gick faktiskt förvånadsvärt bra. Krockade inte, motorn dog bara två gånger och det gick hyffsat mjukt fram.

För att avsluta mitt inlägg tänkte jag visa resultatet med tavlorna. Hittade tre jättebilliga ramar på torget så nu sitter de och ser fina ut på min vägg.


Till sist; låten som jag just nu knarkar:



God natt!