Halloo

Idag fick mina föräldrar en uppenbarelse om att vårt hus är väldigt dåligt dekorerat, jag hjälpte dom liitegrann till att komma till den insikten. Men hur som helst, så ska  vi på söndag åka till Ikea och se om vi hittar lite fina och nya dekorationer, nya lampor, dukar och gardiner och fräscha upp lite.
Behövs verkligen. Men det blir ju så att man inte tänker på det. Man går upp och ner för samma trappor och i samma hallar och rum och det enda man märker hur det egenligen ser ut är i sitt eget rum som man är i mest.

Inte förrän igår märkte vi hur knäppt det ser ut på vissa ställen egentligen. Gamla leksaker från dagisåren, gammalt halloween pynt, som spindlar av plast lite här och var, antagligen ochså från dagistiden. Tuppar(present  från något kompisgäng som mamma och pappa var med i), dukar som är hundra år gamla. Hur kan man ha missat detta?

Sen som ni ser har jag gjort en total renovering av bloggen. Det var egentligen inte planerat, men koderna i stilmallen hade blivit helt fel och amatör som jag fortfarande är på koder så visste jag inte hur jag skulle rätta till det. Så tillslut stängde jag bloggen ett tag och gjorde helt nytt. Ganska tråkig stil men det får ändras med tiden.Imon är det Halloween: D
  

Hejsan folket

Vi hade sjukt kul hela kvällen igår! Filmerna som vi hyrde var Madagaskar 2 och Saw 5. Madagaskar var egentligen den som vi skulle se sist, EFTER Saw, för att lixom komma tillbaka till verkligheten.. Men det blev att vi såg den först och Saw sist... ehm,,,
Mellan detta spelade vi guitar hero, kryddat med ett kilo godis och coola.
Sedan innan alla började dra sig hemmåt så sa plötsligt Koffe att vi skulle få presenter! Han har ju varit i London på lovet. Så himla snällt! Då fick jag en fin glitter temugg med Englands flagga på och tre sorters te.
Du e bäst Koffe, tack så jättemycket! :)<3

Hallåsan

Som ni förstår ska det bli filmkväll här hemma ikväll. Hela folket ska träffas på torget vid 5 och gå och hyra film (hoppas på skräck) Sedan drar vi hit med godis, film och massa läsk och bara har det mys. 


Bild från fototur med fanny igår : )


Igår var jag som sagt på bio med Bellis. Vi såg på The ugly truth och den va hur kul som helst! rekomenderar!