Hallåsan!
En snabb genomgång av  filmkvällen; Vi såg på två  skräckfilmer (28 weeks later och the blair witch)  båda va jättebra, fast så där jätteläskiga va  dom inte. Massa prat, skratt, chips och god mat. Jättekul helt enkelt.
Sedan idag träffades vi och smällde lite smällare, eftersom att vi inte kommer kunna träffas ikväll och fira. sedan drog vi till torget och åt sushi (haha>.<). och sedan bar det av hemmåt igen.
Snart ska hela familjen utan Anton in till stan och kolla på fyrverkeriet vid stenpiren. Ska ta med systemkameran och ta massa fina kort. Där kommer jag även träffa Fanny och Iris tror  jag, och ääntligen har Fanny ochså köpt systemkamera:D Så himla grymt! Är så glad för din skull^^
Men nu ska jag börja göra mig iordning.
Andra planer ikväll är väl att poppa pocorn och hyra film, alla andra är upptagna med familjen och släkten är antingen sjuka eller bortbjudna:(
Sedan kommer vi nog snart gå på avatar igen:D massa den här gången^^
Hoppas alla har ett bra slut på det gamla året och en bra början på det nya.
Genomgång av år 2009 kommer senare i kväll!

"Vi kommer aldrig att bli yngre än vad vi är nu"

Go morron kära läsare!
Nu ska jag snart sätta på mig lite anständiga kläder, fixa till ruffset och sedan slänga på lite mascara.
Sedan ska jag gå till torget. Notera att jag skriver . Nej, jag har inte bliviti nån miljömänniska, jag behöver helt enkelt motion. Och eftersom att solen skiner och fåglarna kvittrar så är det ju inte en lika stor pina att gå en liten promenad.
På torget ska jag köpa ett par nya mjukisbrallor, då mina är så slitna vid anklarna att jag tvingats klippa av dom och ser just nu ut som en pirat från midjan och neråt.
Sedan ska jag försöka hitta ett typ vitt linne, som jag kan ha över den där spetströjan jag köpte för inte så länge sedan. Leggins står ochså på inköpslistan, alla mina går ju sönder!
Går gör jag inte hem, utan då blir det buss som gäller.
Sedan vid fyra tiden idag blir det antagligen filmkväll hemma hos Jonas. Får icke glömma kameran!^^

Ha en härlig dag!

PS. en ny design väntar i hörnet DS.

Hallåsan!
Jag kom ganska nyss in från att ha vart ute med Iris, Fanny å Natta och haft skitkul! Vi gick en lång och halkig promenad runt tippen, tog kort, lämnade böcker och prata om sånt mellan himmel och jord.

Behövde verkligen komma ut! Har bara suttit inne vid datorn och fått fyrkantiga ögon. Jag har till och med funderat på att göra sönder något, bara för att kunna fixa ihop det igen. DÅ, mina vänner, DÅ har man tråkigt. 
Men istället satte jag på sex and the city och åt lite socker.
Sen så har jag tröttnat på mitt rum igen, inte hur det ser ut utan på mitt sneda tak och min garderob! Det som är dåligt med ett snett tak och en walk-in garderob som är inbyggd i rummet, är att möjligheterna för en lyckad om-möblering är mycket små. Det enda jag kan flytta runt  på är min säng och min minsta byrå.. eller vad det nu är. 
Så det är vad jag har gjort nu.. eller klockan 8 i morse.

Nu ska jag.... göra nåt annat.